Nagyvárosi állatmentés – A kiskedvencek titkos élete

 

A Gru és a Minyonok alkotói biztosra mentek, amikor elkészítették az állatok kavalkádjával teli ötödik egész estés animációs filmjüket. Az Illumination Entertainment és a Universal Pictures nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy feltárja, hogy mit is művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába.

kis-kedvencek-titkos-eleteA bájos állatkák már önmagában is garanciák lennének a sikerre, de az alkotók a zenékre is odafigyeltek. Külön öröm a mese elején található, a minyonokkal készült kis produkció.

kis-kedvencek-titkos-eleteA történet egyik főhőse Max, akinek gazdája egyik nap egy másik kutyát, Duke-ot hozza haza, hogy legyenek pajtások. Max élete ettől fenekestől felfordul, hiszen az új jövevénnyel mindenen osztoznia kell, főként a gazdája, Katie szeretetén és törődésén. Egyik nap sétáltatás közben a két rakoncátlan eb elkóborol, ahol egy sintér fogja be őket. Ekkor kezdődik el a kaland nemcsak Max és Duke, hanem barátaik, Chole, Gigi, Pajti, Mel és Cukki számára is, akik elhatározzák, hogy megkeresik eltűnt barátjukat.

kis-kedvencek-titkos-eleteA mesében külön színfolt Hógolyó, a bájosnak tűnő nyuszi, akitől annak idején szívtelen bűvész gazdája szabadult meg és azóta háborút indított a kiskedvencek és gazdáik ellen. A titkos főhadiszállás és az őt szolgáló rendkívül színes állathadsereg nagyon szórakoztatóak, csakúgy, mint a számos poén, amit az alkotók a mesébe rejtettek. Ezekből is a személyes kedvencem Leonard, a metált hallgató uszkár. Természetesen óhatatlanul is eszembe jutott az Állatfarm, de szerencsére itt azért nem olyan komoly a helyzet.

A bájos állatokhoz olyan közkedvelt színészek adták hangjukat, mint Kevin Hart (az utóbbi évben több filmben feltűnt kiváló komikus) és Louis C.K., a képi világ pedig nagyon egyedire sikerült. Mindenkinek ajánlom jó szívvel, aki egy kellemes délutáni kikapcsolódásra vágyik, kisgyerekeseknek pedig többször megnézendő, kötelező darab! 🙂

 

rank10-9

A film adatlapja a Mafab.hu-n: Kis kedvencek titkos élete

https://www.youtube.com/watch?v=Ceb0srW2Gtw

 

Comments

comments

You may also like...

Hozzászólás