Amikor a Deadpool-on is csomót avagy bakit találunk

Az idei év egyik legjobban várt képregényhősös filmje minden bizonnyal a Deadpool volt, amit szinte úgy követeltek ki a rajongók a FOX-tól. A film illik Deadpool karakteréhez, aki különcként kilóg a sorból az eminens szuperhősök közül. Kibeszél a nézőhöz és mindenkit kigúnyol, akit csak lehet. Nem retten meg az erőszaktól, és ha kell, gyilkol. Ryan Reynoldsnak pedig úgy tűnik, igencsak fekszik ez a szerep, csak úgy lubickol benne. A megvágott budget ellenére sikerült egy igazán minőségi, humorban gazdag, ugyanakkor trágár és nyers stílusú vígjátékot piacra dobni. Most összeszedtünk néhány bakit a filmből, melyek talán elsőre fel sem tűnnének, szerencsére azonban nem változtatnak a minőségén. Spoilerek következnek!

 

1. #

A film elején Deadpool lerajzolja magát és Francist, azonban pár perc múlva ugyanazt a rajzot látjuk, de már más szöveggel, illetve az egyiken Deadpool lenyesi Francis fejét, míg a másikon pisztollyal lő rá.

1. 

2. #

Deadpool úgy szökik meg Kolosszus elől, hogy levágja a saját kezét. De amíg egyik pillanatban a bal csuklóját nyiszálja, zuhanás közben már a jobb kézfeje hiányzik.

2.

3. #

Vanessa és Wade közös fotóján a lány keze az egyik jelenetben Wade füle mögött, míg a másik jelenetben a srác arcán van, illetve Wade az egyiken át is karolja a lányt és közben teli szájjal vigyorog. Ezen kívül a párnák is különbözőek a kép képen.

3.

 

4. #

Amikor Wade először találkozik Francis-szel először nem látjuk rajta azt a csövet, amivel korábban befogták a száját, majd egy váltással később már Wade vállára van téve.

4.

 

5. #

A bárban Weasel jobb kezében az egyik pillanatban még ott van a búzafű, a másikban már nincs sehol.

5.

 

6. #

Deadpool fején a szúrt seb a pár pillanattal későbbi filmkockán már nem látszik.

6.

 

7. #

Amikor Vanessa le akarja venni Deadpool maszkját, először nem látjuk a tépőzárat, de aztán mégis megjelenik.

7.

 

8.#

Mikor Deadpool felfedi magát Vanessa előtt, az állán lévő tűzőkapocs egyszer függőlegesen áll, aztán egy ugrással később már vízszintesen látjuk

8.

 

+1 érdekesség:

A mókás kedvű Ryan Reynolds felírta a saját nevét is a Dead pool listára.

+1 érdekesség

Comments

comments

You may also like...

Hozzászólás